Wij zijn Vitaal Verder

Willeke NijkampWilleke Nijkamp
Waar wij voor staan? Voor creatief denken in mogelijkheden. Uiteraard wel op voorwaarde dat het duurzaam is. Het contract tussen de werknemer en werkgever is de grondlegger. Op basis daarvan kijken welke taken en verantwoordelijkheden nog wél gedaan kunnen worden.
Het gaat over mensen, hun werk en hun inkomen. Belangrijke aspecten om het gevoel van meedoen in de maatschappij te bereiken. Iedereen doet mee en wij helpen daarbij. Samen is niet alleen!
Met 5 jaar ervaring als casemanager ben ik in 2011 arbeidsdeskundige geworden. Het werkveld is enorm complex, maar iemand perspectief bieden, uitleg en duidelijkheid geven is wat mij aanspreekt.
Stian en ik zijn in 2012 samen gestart met Vitaal Verder. Inmiddels uitgegroeid tot een geweldige leuke groep mensen die allemaal enthousiast zijn in wat ze doen!

Stian VogelsangStian Vogelsang
‘Herstellen doe je op de werkvloer.’
Te kort door de bocht? Uit ervaring weet ik dat het zo gaat. Als je werkt kom je onder de mensen, heb je structuur in je leven, werk geeft je status en zorgt voor zingeving. En natuurlijk komt het voor dat iemand zo ziek is dat hij niet kan werken en kom je soms tot de ontdekking dat een functie of een organisatie niet past. Dan moet je daar wat aan doen. Het is het een kwestie van zoeken naar de mogelijkheden, in plaats van blind staren op onmogelijkheden.

Ik heb eigenlijk altijd gewerkt met mensen. Ik begon bij Randstad als intercedent en vond het een mooie uitdaging om de perfecte match tussen werkgever en werknemer te maken. Ik zag verschillende werkplekken, veel verschillende mensen en net zo veel verschillende bedrijfsculturen voorbij komen.
Sinds 2000 werk ik als geregistreerd en gecertificeerd arbeidsdeskundige. Eerst vanuit UWV, daarna vanuit een commerciële arbodienst. Inmiddels heb ik honderden mensen geplaatst, gekeurd, herplaatst, bemiddeld naar ander werk, bemiddeld bij arbeidsconflicten en vele werkplekken aangepast. Ik stond ondernemingsraden, hrm’ers en directies bij met het analyseren van ziekteverzuim en het opstellen en uitvoeren van effectief verzuim- en gezondheidsbeleid. Uiteraard nam ik daarin ook mijn eigen ervaringen als operationeel (lijn)manager mee.
Met Vitaal Verder kunnen we onze eigen visie op re-integratie volgen. Professioneel en onafhankelijk, betrokken, open en eerlijk.

Erna ZwiersErna Zwiers
Mijn loopbaan ben ik gestart als leidinggevende in de facilitaire dienstverlening. Ik kwam er echter achter dat ik mij het meest prettig voel in een adviserende, ondersteunende rol.
Dit kon ik uitvoering geven als re-integratieadviseur bij de interne Arbodienst van ISS.
In deze rol hield ik mij bezig met begeleiding van arbeidsongeschikte werknemers en hun leidinggevenden tijdens het re-integratieproces en was daarbij verantwoordelijk voor de dossierbewaking.
Inmiddels ben ik al bijna 15 jaar werkzaam binnen de Arbodienstverlening in meerdere organisaties. Ik merk dat de contacten met mensen in verschillende functies als leidinggevenden, werknemers, HRM, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, ieder met hun eigen belangen, altijd interessant en boeiend blijft.
Dit alles heeft mij ook een gezonde dosis mensenkennis opgeleverd. Ik raak enthousiast van het mensen stimuleren en motiveren om in mogelijkheden te denken. Hierbij ben ik in staat niet de beperkingen uit het oog te verliezen. Juist het in balans brengen van mogelijkheden en beperkingen, dat geeft mij energie!
Als Casemanager streef ik ernaar om voor zowel werkgever als werknemer, op professionele wijze verzuimbegeleiding te bieden en te zorgen voor een optimale route naar duurzaam herstel.

Gaby Bonte CoccinaGaby Bonte Coccina
In de afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring kunnen opdoen in diverse organisaties in de arbodienstverlening. De functies waarin ik werkzaam ben geweest zijn onder andere Casemanager, verzuimbegeleiding en re-integratiebegeleiding. Om mij nog verder te ontwikkelen heb ik de opleiding tot Casemanager Regie op Verzuim gevolgd en deze in 2017 afgerond.Ik krijg er energie van om met mensen naar een doel toe te werken door middel van motiveren, enthousiasmeren en te adviseren.

Mijn rol als Casemanager is zowel het adviseren van werknemers en werkgevers op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Mijn doel? Om samen met alle betrokkenen tot een goed re-integratieresultaat te komen. Hoe? Op een proactieve, laagdrempelige en doelgerichte wijze.

Vraag informatie aan

Adres
Steenstraat 44
7571 BL Oldenzaal
0541-571058

email: info@vitaalverder.nl

K v K
66531950
Bank
ABN AMRO
NL14ABNA0569348404

Leveringsvoorwaarden

Klachtenformulier