Richten op inzetbaarheid

Vitaal Verder ondersteunt u in het begeleiden van verzuimende medewerkers. Dat kan op verschillende manieren. Houdt u als bedrijf graag de begeleiding zoveel mogelijk in eigen hand, dan kunt u kiezen voor het eigen-regiemodel. Past het beter bij uw organisatie om dit vakgebied uit te besteden, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

“Een hart voor de mens en een scherp oog voor cijfers!”

Een frisse kijk op de zaken

Verzuimbegeleiding en visie hierop zitten soms al “ingebakken” in uw eigen organisatie. In gedrag, in cultuur, in de geschreven en ongeschreven spelregels of in vaardigheden van uw medewerkers.

Welke werkwijze voor de juiste begeleiding het best bij uw organisatie past, is mede afhankelijk van de kennis en kunde binnen uw organisatie. Het mooie is dat de mensen van Vitaal Verder uw medewerkers – waar nodig – kunnen begeleiden. Ze kunnen (indien gewenst op locatie) coachen en kennis vergroten waardoor u een volgende keer zelf kunt handelen.

Wilt u liever dit vakgebied uitbesteden en uw focus op uw eigen kernproces blijven leggen? Dat kan ook! Vitaal Verder neemt dan zonder problemen complete processen en taken over. Uw verzuimdossier blijft zo altijd op orde!
Creatief, oplossingsgericht en actief zijn kernwoorden die passen bij onze missie en visie.

Meer weten over de manier waarop we werken?

Bel met 0541-571058

Onze diensten

Rijbewijskeuring

Bestuurt u een vrachtauto (rijbewijs C) of bus (rijbewijs D)? Dan is de kans groot dat u veel uren op de weg zit. Ook zijn deze voertuigen groot en zwaar. Er is daarom een groter risico voor de verkeersveiligheid. Daarom wordt u gekeurd als u uw rijbewijs verlengt. Ook nieuwe bestuurders worden bij de eerste aanvraag gekeurd. De keuringsarts is door het CBR aangewezen en heeft Vitaal Verder in huis!

Meer weten

Expatkeuring

Word jij binnenkort voor een korte of langere tijd voor je werk uitgezonden naar het buitenland of ben je als werkgever verantwoordelijk voor jouw uitgezonden werknemers?
Dan is hiervoor een medische gezondheidsverklaring nodig. Vitaal Verder kan deze voor u verzorgen.

Meer weten

RI&E

Het is een voor werkgevers verplicht middel om de gezondheid en veiligheid te bevorderen. Elk bedrijf met personeel moet door een arbodienst of arbo-deskundige laten inventariseren of en hoe het werk gevaarlijk of ongezond kan zijn voor medewerkers. Dit moet schriftelijk worden vastgelegd.

Meer weten

Eigen Risicodrager Ziektewet/WGA

Bent u als werkgever eigen risicodrager voor de Ziektewet en/of de WGA? Ook hierin bieden we gerichte ondersteuning.

Meer weten

Vitaal Verder Academie

Soms is er binnen uw organisatie behoefte aan extra kennis. Extra kennis vergroot uw slagvaardigheid. Wetgeving verandert, de maatschappij verandert, de organisatie verandert. De Vitaal Verder Academie kan op basis van uw wens verschillende trainingen/workshops verzorgen. Onderwerpen variëren van feiten en cijfers, tot hoe en waarom. We kunnen ons richten op de HR professional, maar ook op teamleiders of andere leidinggevenden.

Meer weten

Casemanager op locatie

Vitaal Verder biedt de mogelijkheid om uw eigen vaste casemanager op locatie te laten komen. Dan kunt u zelf periodiek uw verzuimvragen bespreken en gericht advies hierin krijgen. De casemanager kent uw bedrijf dan goed en dit maakt dat het advies op uw situatie afgestemd kan worden.

Meer weten
Bel met ons