Werken bij Vitaal Verder

Ook deel uit maken van een club waar motivatie voor het vak mét gezelligheid hoog in het vaandel staat? Wat wij belangrijk vinden is dat je over het “Vitaal Verder” DNA beschikt. Helderheid, pro-activiteit en klantgerichtheid.

Onze kernwaarden

De medewerkers van Vitaal Verder zijn betrouwbaar en betrokken. Ze dragen verantwoordelijkheid en verzorgen voor iedereen een ‘Welkom-gevoel’. Dit alles in combinatie met werkplezier noemen we Vitaal Verder DNA.

Goede collega’s

Goede collega’s zijn altijd welkom voor een kop koffie bij Vitaal Verder. Bent u bedrijfsarts, casemanager, arbeidsdeskundige of re-integratiecoach, laat dan middels een open sollicitatie uw interesse in Vitaal Verder blijken, zodat we u uit kunnen nodig voor een vrijblijvend gesprek.

Onze openstaande vacatures

Solliciteren voor deze functie

Ben jij de administratief ondersteuner die we zoeken?

Als administratief ondersteuner heb jij er plezier in om op een professionele wijze en klantgerichte houding de administratieve processen van onze organisatie te ondersteunen. Te denken valt aan het offreren en inplannen van tweede spoor trajecten voor onze re-integratiecoaches in het land, het aanleveren van verzuimoverzichten voor de verzekeraars en het op een juiste wijze archiveren van documenten.

De functie vraagt dat je enerzijds snel kunt schakelen, maar anderzijds ook goed vooruit moet kunnen kijken. De combinatie van stiptheid, accuratesse en klantgerichtheid  zorgen ervoor dat jij voor ons dè kandidaat bent.

https://vitaalverder.nl/cms/wp-content/uploads/2023/02/20230201_Vacature-administratief-ondersteuner.pdf

Solliciteren voor deze functie

We zijn in de afgelopen jaren aardig gegroeid. Dit betekent dat ook achter de schermen het werk toeneemt. Wij hechten waarde aan het goed uitvoeren van ons kernproces en daar hoort zeker een goede financiële afwikkeling bij.

Vanwege deze groei komen wij graag in contact met een financieel administratief medewerker voor 16-20 uur per week. Ben jij de cijferkundige met oog voor precisie en kwaliteit? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@vitaalverder.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Wat wij belangrijk vinden is dat je je werk goed kunt doen. Met de juiste middelen, op een fijne werkplek en met goede arbeidsvoorwaarden.

https://vitaalverder.nl/cms/wp-content/uploads/2023/02/20230201_Vacature-financieel-administratief-medewerker.pdf

https://vitaalverder.nl/cms/wp-content/uploads/2023/02/20230201_Vacature-financieel-administratief-medewerker.pdf

Solliciteren voor deze functie

Vanwege verdere groei komen wij graag in contact met een senior casemanager voor 24-40 uur per week. Ben jij de dynamische medewerker met oog voor kwaliteit en kennis op gebied van Arbodienstverlening? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@vitaalverder.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Wat wij belangrijk vinden is dat je je werk goed kunt doen. Met de juiste middelen, op een fijne werkplek en met goede arbeidsvoorwaarden. Ook bij onszelf geldt: zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Klik hier voor het functieprofiel

Bel met ons