Werken bij Vitaal Verder

Ook deel uit maken van een club waar motivatie voor het vak mét gezelligheid hoog in het vaandel staat? Wat wij belangrijk vinden is dat je over het “Vitaal Verder” DNA beschikt. Helderheid, pro-activiteit en klantgerichtheid.

Onze kernwaarden

De medewerkers van Vitaal Verder zijn betrouwbaar en betrokken. Ze dragen verantwoordelijkheid en verzorgen voor iedereen een ‘Welkom-gevoel’. Dit alles in combinatie met werkplezier noemen we Vitaal Verder DNA.

Goede collega’s

Goede collega’s zijn altijd welkom voor een kop koffie bij Vitaal Verder. Bent u bedrijfsarts, casemanager, arbeidsdeskundige of re-integratiecoach, laat dan middels een open sollicitatie uw interesse in Vitaal Verder blijken, zodat we u uit kunnen nodig voor een vrijblijvend gesprek.

Onze openstaande vacatures

Solliciteren voor deze functie

Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van ons team? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je kunt ons dan rustig vertellen wat je leuk vindt in je vakgebied en welke rol je voor je ziet bij ons. Heb je voorkeur voor een branche, klein MKB of grote klanten? We zijn van alle markten thuis, dus we kunnen je verschillende mogelijkheden bieden. Wij kunnen alle ins & outs vertellen over het reilen en zeilen bij Vitaal Verder. Wat wij belangrijk vinden is dat je je werk goed kunt doen. Met de juiste middelen, op een fijne werkplek en met goede arbeidsvoorwaarden. Ook bij onszelf geldt: zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Solliciteren voor deze functie

Vanwege verdere groei komen wij graag in contact met een senior casemanager voor 24-40 uur per week. Ben jij de dynamische medewerker met oog voor kwaliteit en kennis op gebied van Arbodienstverlening? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@vitaalverder.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Wat wij belangrijk vinden is dat je je werk goed kunt doen. Met de juiste middelen, op een fijne werkplek en met goede arbeidsvoorwaarden. Ook bij onszelf geldt: zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Klik hier voor het functieprofiel

Bel met ons